Prajitura cu caise

de Mitinita in Prajituri, 21 Aug 2011 | 5929 vizualizari

 

Prajitura cu caise, un delicu de sezon

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru prajitura cu caise
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 7 gr praf de copt
  • 1/2 pachet de unt la temperatura camerei
  • 1/3 cana de lapte
  • caise,cred ca am avut vreo 7-8
  • varf de praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Cum se prepara prajitura cu caise

Se mixeaza zaharul cu ouale,apoi se adauga untul si laptele.

Separat,se amesteca faina cu praful de copt si sarea.

Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult,numai cat sa fie incorporat.

Se spala caisele si se taie in jumatati.

Se adauga compozitia intr-o tava de 22x28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.

Se da la cuptor cam 30-40 de minute...am uitat sa cronometrez ca imi cunosc cuptorul. Cand miroase a ce am pus la cuptor stiu ca e gata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (92)

Mitinita 1

16.09.2011, 00:08

Boss,am facut o tocanita cu ras el hannouth (cam des de cand am descoperit condimentul asta) si un crumble cu mere. In schimb am primit doua torturi am fost cuminte,cate o feliuta subtire,dar am avut liber la vin rosu

Mitinita 1

16.09.2011, 00:09

Xandrinne,iti multumesc

Mitinita 1

16.09.2011, 00:10

Multumesc mult Ancuta...uite ca eu n-am mai apucat sa raspund inainte de miezul noptii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajiturica Grony